Tijd voor een frisse wind....

out of the box

Met mijn opleiding aan de kunstacademie als basis, denk ik als grafisch ontwerper graag "out of the box" en begin mijn ontwerpen meestal met pen en papier. Dit leidt vaak tot verrassende en creatieve oplossingen.

Natuurlijk zijn je wensen als opdrachtgever altijd de leidende factor in dit proces. Alles wat je maar nodig hebt; of dat nu een logo is of belettering, beurspanelen, folders, een brochure, mailingen, kaarten, posters, advertenties, verpakkingen, tijdschriften en natuurlijk een website etc.
Bij Dubbeljoe ben je voor alle deze dingen aan het juiste adres. Hoe makkelijk is dat!

Laat je eens verrassen en neem vrijblijven contact op.

van idee tot eindresultaat

Allereerst ga ik graag met je aan tafel zitten voor een (vrijblijvend) GRATIS intakegesprek om zodoende een goed beeld te krijgen van je (te starten) bedrijf, product en wensen. Met dit als uitgangspunt gaan we dan samen kijken wat er nodig is en wat wenselijk. Natuurlijk houd ik hierbij rekening met het kostenplaatje. Daarbij komt vaak een stukje marketing en PR om de hoek kijken, waarbij ik ook kan adviseren (NGPR-A diploma), bijvoorbeeld gebruik van social media. 

Voor startende bedrijven heb ik een startpakket bestaande uit een logo, ontwerp voor visitekaartje en briefpapier plus een envoudige responsive website voor een zeer aantrekkelijke prijs van € 750,-.
Ook de hosting van de website met emailadres kan ik voor je regelen. Bovendien neem ik SEO voor mijn rekening zodat je ranking in Google geoptimaliseerd wordt.
Informeer eens naar de mogelijkheden...